Необяснима проява на агресия от продавачка. Споделено видео в социалната мрежа

...
Необяснима проява на агресия от продавачка. Споделено видео в социалната мрежа
Коментари Харесай

Не барай черешите: Продавачка удари възрастна жена ВИДЕО

Необяснима демонстрация на експанзия от продавачка. 

Споделено видео в обществената мрежа Facebook демонстрира по какъв начин стара жена се запътва към сергия с плодове и зеленчуци. Жената стига до сергията и протяга ръка към черешите, тогава обаче продавачката се ускорява към старата жена и изрича следното: " Не барай черешите! Не, не барай черешите! ". 

Станимир Стоименов, който е станал очевидец на случилото се, твърди, че продавачката е блъснала старата жена по ръцете, тъй като е пипнала черешите. Това се е случило на общинския пазар в град Петрич.

" Жената пристигна при мен и плачеше ", споделя Станимир Стоименов.

Стоименов споделя още, че е подадена тъжба до полицията за агресивното държание на продачката.

Бум от реакции провокира публикуваното в мрежата видео. Потребители на Facebook настояват, че продавачката не за първи път демонстрира експанзия.

Марийка Димитрова твърди, че доста пъти е виждала по какъв начин продавачката удря хората, тъй като й пипали плодовете на сергията.

" Не за пръв път го прави това. Аз съм я виждала доста пъти по какъв начин удря хората да не били ровели, оти черешите били пресни. Аз не знам за какво я държат там да продава. И на една моя другарка беше се развикала, тъй като не искаше да пазари от нея. Почна да я наскърбява ", написа още Марийка Димитрова.

Друг консуматор отбелязва, че това държание на продавачката е нейна запазена марка.

" Нейната стока не се пипа, в случай че няма да купуваш, не се избира... Това държание й е запазена марка, не знам по какъв начин пазарят хората от нея! ", написа Фифи Бързакова.

Стефи Младенова съобщи, че е изпаднала в сходна обстановка с продавачката от Петрич.

" Просто тази жена не си е добре съгласно мен. Не може да чакаш клиенти на сергията ти и в това време с тях да се държиш по този начин с тях. Аз януари месец също имах сходна обстановка със същата тази жена, тя се държи извънредно ", безапелационна е Младенова.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР